Appartement verhuren Eindhoven

Uw appartement verhuren in Eindhoven doet u via Expats Eindhoven. Wij verhuren woningen voor onbepaalde tijd of tijdelijk, gemeubileerd of gestoffeerd, alles is aan u. Onze specialisatie is expats verhuur, maar ook voor andere vormen van verhuur kunt u bij ons terecht. Wij vinden snel en veilig een geschikte huurder voor uw appartement in Eindhoven!

Handige tips

Expats Eindhoven geeft u advies en helpt u bij het verhuren van uw appartement in Eindhoven. Wilt u uw appartement voor de verhuur aanbieden? Wij hebben een paar handige tips op een rij gezet om uw huis verhuurklaar te maken.

1) Streef naar een neutrale inrichting
Iedereen heeft een andere smaak. Daarom spreekt u met een neutrale inrichting een breder publiek aan. Het is verstandig om felle kleuren op de wanden en excentrieke meubels te vermijden in de inrichting.

2) Richt uw woning in voor de ideale huurder
Wat voor huurder ziet u het liefst in uw huis? Sommige mensen hebben graag dat een gezin hun woning betrekt, of juist een alleenstaande of een werkend stel. Hiermee kunt u rekening houden wanneer u het huis inricht. Expats huren vaak woningen in het duurdere segment; hierop kunt u de inrichting aanpassen.

3) Geef de huurder mogelijkheden
Wanneer huurders op zoek zijn naar een woning zijn ze soms geïnteresseerd in een gemeubileerde woning, en soms in een gestoffeerde. Wanneer u op beide doelgroepen inspeelt heeft u meer kans om uw woning te verhuren. Zo kunt u bijvoorbeeld een woning gemeubileerd aanbieden met de optie om de meubels te verwijderen.

4) Bied kwaliteit
Expats betalen meer voor een woning dan gemiddeld, en verwachten daarom meubelen en voorzieningen van goede kwaliteit. Zorg er voor dat apparatuur in goede staat is en dat er moderne voorzieningen zijn in de woning.

Wilt u uw appartement verhuren in Eindhoven? Wij geven u graag advies. Wanneer u het formulier invult neemt Expats Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.