Koopwoning verhuren Eindhoven

Heeft u een koopwoning in Eindhoven die u wilt verhuren? Expats Eindhoven helpt u hierbij! Het is mogelijk om een woning die te koop staat te verhuren onder de leegstandswet. Hier is een vergunning van de gemeente voor nodig en ook toestemming van uw bank en hypotheekverstrekker. Expats Eindhoven geeft u advies en helpt u met het vinden van een huurder voor in uw koopwoning.

Leegstandswetverhuur

Verhuren via de leegstandswet betekent dat u uw huis in Eindhoven kan verhuren terwijl deze te koop staat. Zo heeft u geen dubbele lasten en is uw huis minder gevoelig voor inbraak en vandalisme. U hoeft bij deze vorm van verhuur maar beperkte huurbescherming te garanderen: hierom is het niet moeilijk de huurder te laten vertrekken wanneer de woning is verkocht. Expats Eindhoven helpt u bij alle zaken omtrent verhuur via de leegstandswet.

Wat doen wij voor u?

Expats Eindhoven zorgt ervoor dat u binnen korte tijd een geschikte huurder heeft gevonden. Wij voeren een actieve marketingcampagne voor uw woning; wij plaatsen het aanbod op diverse websites voor woningzoekenden. Zo zien de juiste personen het aanbod voorbij komen! Is er een goede kandidaat gevonden? Dan screenen wij deze uitgebreid. Expats Eindhoven stelt een waterdicht huurcontract op en is aanwezig bij de sleuteloverdracht.
Wilt u uw koopwoning verhuren in Eindhoven? U bent bij Expats Eindhoven aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.