Huis verhuren expats

Wilt u uw huis verhuren aan expats? Bied dan uw woning aan voor de verhuur via Expats Eindhoven. Wij hebben jarenlange ervaring op de verhuurmarkt en zijn gespecialiseerd in expats verhuur. Dankzij ons grote netwerk en uitgebreid bestand van woningzoekenden vinden wij snel een geschikte huurder voor uw huis. Veilig verhuren staat bij Expats Eindhoven altijd voorop!

Expats verhuur

Expats zijn buitenlandse werknemers die voor een bepaalde periode in Nederland komen werken. Ideaal om uw woning tijdelijk aan te verhuren: nette en betrouwbare huurders die uw woning na vertrek weer in goede staat achterlaten. Als u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt is expats verhuur een goede oplossing! Vaak zijn expats gebaat bij een gemeubileerde woning; dit scheelt zowel u als hen een uitgebreide verhuizing. Expats Eindhoven vind snel een geschikte expat huurder voor uw woning in Eindhoven!

Onze werkwijze

Expats Eindhoven begint met een uitgebreide marketingcampagne voor uw woning. Wij plaatsen uw huis op diverse websites voor woningzoekenden zodat de doelgroep uw woning voorbij ziet komen. Daarna screenen wij de kandidaten zodat u altijd weet aan wie u verhuurt; wel zo veilig! Expats Eindhoven is aanwezig bij de sleuteloverdracht, stelt een correct huurcontract op en inspecteert de woning. Daarnaast bieden wij financieel en technisch vastgoedbeheer aan. Vraag ons voor meer informatie over vastgoedbeheer naar de voorwaarden.

Wilt u uw huis verhuren aan expats? Verhuur uw huis dan via Expats Eindhoven! Wij staan graag voor u klaar: neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.