Verhuurmakelaar Eindhoven

Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Eindhoven? Dan hoeft u niet verder te zoeken: Verhuurmakelaar Eindhoven heeft jarenlange ervaring in de verhuur aan expats en veel kennis van de lokale woningmarkt. Wij hebben al vele woningen in en om Eindhoven verhuurd. Verhuur uw woning bijvoorbeeld aan expats via Expats Eindhoven: nette en betrouwbare huurders. Expats Eindhoven geeft u advies en staat u gedurende het hele verhuurproces bij.

Expats Eindhoven: wat wij voor u doen

Expats Eindhoven gaat op zoek naar de juiste huurder voor uw woning. We beginnen met een uitgebreide marketingcampagne waarbij uw huis op vele websites wordt getoond. Ook sturen wij een woningmail rond naar alle ingeschrevenen waarin uw woning te zien is. Alle potentiele kandidaten worden gescreend op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Expats Eindhoven stelt een waterdicht huurcontract op en is aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook voeren we een inspectie uit en kunt u ons altijd bereiken voor vragen.

Vastgoedbeheer

U kunt het vastgoedbeheer van uw woning in Eindhoven aan ons uitbesteden. Expats Eindhoven biedt zowel technisch als financieel vastgoedbeheer aan. Wij regelen dat de maandelijkse huur wordt geïnd en dat facturen verstuurd worden. Ook lossen wij technische problemen in de woning op. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor vragen van uw huurders: non-stop aandacht is ons kernpunt.

Wilt u een verhuurmakelaar in Eindhoven inschakelen? Kies dan voor Expats Eindhoven. Wij vinden snel de juiste huurder voor uw woning! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.